УЕБ УСЛУГИ

С какво можем да ви бъдем полезни

Нашите услуги обхващат пълен кръг от обслужване, свързан със създаването на уебсайтове и системи.

Group 1021

Уеб сайтове

Изработваме нови и модерни уеб сайтове, за малки и големи фирми. Можете да се възползвате както от custom сайт, така и от сайт, направен с платформата WordPress.

online-shop

Онлайн магазини

Работим с най-добрите системи за управление на магазин и правим обучения за тях. Асистираме при избирането на система, и насочваме към най-подходящата такава.

Group 925

Уеб базиран софтуер

Можем да създадем чисто нова система за управление специално за Вас, която да използвате от всеки компютър и браузър. Правим всичко възможно да се работи лесно с продукта.

target

СЕО оптимизация

Правим Вашият продукт лесен за откриване в интернет. Създаваме план за оптимизация, който следваме. Събираме и споделяме статистика, свързана с продукта.

Group 943

UX

Следим потребителското поведение, което ни помага да създаваме наистина добри уеб решения...

Group 1003

UI

Продуктите ни са създадени с усет към потребителското изживяване. Използваме доказани методи, като следим и за новите тенденции в UI дизайна.

Group 936

Дигитален маркетинг

Безспорно е, че всички прекарваме много време в интернет, затова е важно как се представяме пред света. В Oneweb се грижим Вашият облик в мрежата да привлича максимален брой от правилните клиенти.

Group 929

Видео презентации

Искате кратък и консистентен видеоклип, който да привлече вниманието? Да предадете важна, лесносмилаема информация за няколко минути? Ще ви помогнем да трансформирате тази информация във видео презентация.

vector

Лого дизайн

Създаваме оригинално авторско лого, което ви различава от тълпата.

Group 966

Рекламен дизайн

Насочваме вниманието към Вашият продукт, съобразявайки се с идеите ви, и добавайки свои, авторски такива. 

Group 956

Уеб поддръжка

Можете да поверите поддръжката и грижата за сайта изцяло на нас.

Group 973

Консултации

Провеждаме обучения, свързани с поддръжка на уеб системи, и инструктираме клиентите си по ясен и разбираем начин.

Какво правим добре

Oneweb е дигитална агенция, фокусирана върху създаването на уеб решения базирани както на готови платформи като WordPress, така и изработени на индивидуална система, архитектура и стратегия. Ние ще ви консултираме кой подход е най-подходящ за вас, който да адаптираме бързо и лесно за вашия бизнес.