Екипът на Oneweb

Харесваме си работата, и я вършим добре.

Относно това кои сме и какво правим.

Руслан

Уеб-дизайнер, Project Manager

Руслан поставя началото на Oneweb през 2015-та година, заедно с Младен. С първоначалната уговорка да се създаде един-единствен фирмен уебсайт, като Руслан съдава дизайн, а Младен превръща дизайнът в реалност, фирмата бележи началото си.

Към днешна дата, Oneweb разполага с над 20 готови уебсайта в портфолиото си, и продължава да изпълнява поръчки.

ruslanpng

Младен

Full-Stack Developer

Младен е възпитаник на ТУ - София, със завършена специалност по... Работил е дълги години като freelance developer. След като се среща с Руслан във връзка с поръчка за един уебсайт, двамата бързо решават да създадат Oneweb. Не след дълго пристигат и първите поръчки.

Младен се занимава с изработката на custom сайтове, като негова заслуга са сайтове като hicomm.bg, villamelnik.com, asemgroup.net.

dupng2

Диана

WordPress Developer

Диана се присъединява във фирмата през 2018 г., като преди това е работила в сферата на уеб-дизайна. Нейното бързо развитие и желание за самоусъвършенстване, вдига фирмата с едно ниво нагоре.

Диана има висше образование по архитектура, и много прецизен поглед върху детайла, заради който сайтове като autoparts.bg, selobook.com ... .... са не само красиви, но и 100% responsive.

didipng

За нас

Необходимотта от уебсайт, който да показва Вашият бранд по възможно най-запомнящият се начин, е от съществено значение за един успешен бизнес.
Oneweb е дигитална агенция, която работи с клиенти от различни браншове, и предлага гъвкави решения, според нуждата на всеки един бизнес.
Предлагаме както дългосрочни взаимоотношения, свързани с управлението и поддръжката на Вашият уебсайт, така и бърза изработка на малък, икономичен сайт, със собствена система на управление.

Можем да Ви предложим пълен цикъл на обслужване - от изработката на лого и рекламни материали, до реализирането и пускането на сайта.